Tack för det då!!!

Mina tankar / Permalink / 2
Fick idag veta att jag kommer säkerligen blir återbetalningsskyldig för att jag fått för mycket i bostadstillägg från Försäkringskassan.

Tack för det!!! Blir så arg på de!!! Det är ju inte så direkt att jag tjänat en massa pengar då jag har haft aktivitetsstöd när jag praktiserat och sen fått pengar för jag är sjuk. Det går ju alltid åt mer pengar när man är sjuk. Mina sjukdomar är och har varit extremt dyra! Jag har lagt mängder av pengar på grund av mina sjukdomar. Såsom litervis av tvål, rengöringsmedel, diskmedel, duschcreme, hudkrämer i mängder eftersom jag tvättade mig överdrivet mycket så jag fick stora problem med huden, tvättmedel, slängd mat (som kan varit enligt mina tvångstankar giftig eller farlig på något sätt, skor, kläder. Ja, det är några saker som kostat. Något som jag inte hade behövt betala om jag inte hade mina sjukdomar. Och på det tillkommer det ju såklart läkarbesök, terapeutbehandlingar och massa mediciner. (tur det finns en spärr där i alla fall med frikort och liknande).

Jag försöker ALLTID vara supernoga med att göra rätt för mig. Jag har lämnat alla uppgifter till FK, men ändå blir det fel. Väldigt lustigt då det senaste halvåret så har FK varit min inkomstkälla i form av aktivitetsersättning och aktivitetsstöd och bostadstillägg. Kunde de inte se då att de betalade ut för mycket!!!???? Blir så arg!!!!

Och till råga på det så verkar det som om det kommer att bli svårt att få igenom min 75% sjukskrivning. Min handläggare tro de kommer att bevilja endast 50%.
Så nu har jag två stora saker att kämpa för. Att bli av med skulden, ska ju förstås överklaga. Och sen få igenom min sjukersättning på 75%.

Tack FK för att ni gör mitt liv så mycket enklare att leva!!!! (ironi)

Blir för helvete inte sjuk vad du än gör i livet!!!
Mitt råd.
Till top