Orkar inte.

Mina tankar / Permalink / 2
Jag är ganska kass på att skriva här. Men men..... det är orken som inte finns som gör att det blir så sällan.

Jag blir så otroligt arg på mig själv! Tröttheten och energilösheten som finns i mig hela tiden förstör mig. Det är så jävla trist rent ut sagt att inte orka med det man vill göra. Jag har så många drömmar och mål i mitt liv, men det blir ju inget av det känns det som.
För några veckor sedan lade jag om kosten och tränade massor igen. Det höll i några veckor. Har sedan två veckor varit tillbaka i dåliga vanor. Sover mest hela dagarna, gör ingenting i stort sett, orkar inte med någoting hemma. Det går dagar då jag i stort sett sitter instängd i min lägenhet. Åker iväg för att handla något gott för att sedan hem till soffan igen.
Säg nu inte till mig att jag är lat eller att jag har dålig karaktär som inte klarar av att ändra kost och träna en massa. Det är mina sjukdomar som gör mig trött. Kanske borde jag sluta med en av medicinerna? Fast då kanske tröttheten inte är så fruktansvärd längre men då kommer jag säkerligen drabbas av fler dalar än vad jag gör nu. Svårt att bestämma vad jag ska göra?! Fler dalar? Men kanske med mindre trötthet. Fast med dalarna brukar ju tröttheten också komma som ett brev på posten :-( Så det var ju ingen lösning.
Jag behöver ett superpiller som gör mig energisk! Ett piller som gör att jag inte kan sova bort flera dagar i veckan. Utan att jag klara av att arbeta mina 25%, träna massor, träffa mina nära o kära ofta, nå alla mina mål och drömmar.

Det känns ofta som jag missar livet. Jag sover ju bort det. Jag skulle så gärna vilja umgås mer med människor. Det är tråkigt att inte orka göra det. Jag har så många betydelsefulla relationer i mitt liv. Men jag är ofta själv. Sitter ofta ensam hemma. Jag trivs ganska bra med det eftersom jag behöver göra det. Men hade varit roligare att umgås med människor. Jag blir besviken på mig själv att jag har så stort behov av att vara för mig själv.

På söndag ska jag träffa "min coach" som hjälper mig med kost och träning. Det känns bara pinsamt att träffa henne eftersom jag säkert inte gjort någon större förändring. Jag orkar inte!!!!!!!! Jag vill så gärna gå ned i vikt och bli starkare utav träning, men vissa dagar orkar jag ju knappt ta mig ur sängen. Och då blir jag nedstämd vilket alltid resultera i en dålig kost.

Ni som säger att man alltid kan ha ursäkter för att man inte träna vet nog inte hur det kan vara att verkligen vilja men inte kunna på något sätt ändå. Då det känns alldeles för tungt för att ens tar dig ur sängen. Då är det inte lätt att komma iväg på träning. Man ska akta sig för att uttala sig om saker man inte vet så mycket om.
Det är inte så kul att vilja saker men att inte orka. Eller när man är så pass nedstämd att man skiter i allt vad träning heter!
Kanske tyder det på att jag är en svag person? Jag vet inte. Jag är stark ibland i alla fall. Men inte på mina dåliga dagar. Och alla har vi väl sådana. Men att gå en lång period i livet med enorm trötthet gör inte många människor lyckliga eller glada.

Vad jag svamlar idag. Mår inte bra idag. Jag hoppas på en mycket bättre morgondag!!

Var glad om du har orken att ha ett liv fullt med aktiviteter. Det längtar jag efter innerligt.
Till top