Sova

Mina tankar / Permalink / 2
Usch! Vad jag sover mycket. Alldeles för mycket! Men jag kanske behöver det. Eller ja, jag behöver mycket sömn. Det är bara så tråkigt att missa livet.

Jag drömmer (alltså dagdrömmer) om allt jag vill göra i livet. Jag önskar så innerligt att jag skulle kunna orka det jag vill. Mina mål och önskningar jag har i livet kommer ju inte att uppnås när jag ligger i min säng och sover hela tiden. Även om det vore något!! Tänk om min bok hux flux blev skriven även fast jag sover, eller att min kropp blir rejält vältränad efter en oändligt massa sov timmar. Det vore ju något! Eller det bästa..... Att mannen i mitt liv helt plötsligt låg bredvid mig i min säng när jag äntligen vaknade.

Det känns i alla fall väldigt tråkigt att missa en massa på grund av att jag måste sova så mycket. Men det är ju tyvärr en del av varför jag är sjukskriven på 75%. Jag orkar helt enkelt inte så mycket som jag borde och vill. Jag behöver mycket vila och sömn.

Jag är duktig på att drömma. Både som vaken och som sovande person. I mina drömmar om natten drömmer jag ofta om samma/liknande sak. Det skrämmer mig faktiskt lite över hur många gånger jag drömt ungefär samma dröm. Jag har minst drömt den 20 gånger detta året. Väldigt märkligt. Jag undrar vad den vill säga mig?

Drömmen:
Jag har två /ibland tre lägenheter. Ofta en i Norge. Jag är orolig över hyran av mina lägenheter. Och alltid i drömmen så hinner jag inte packa med mig mina saker när jag ska flytta och bestämma mig för vilken av mina lägenheter jag ska behålla. Ska jag bor i Norge eller i Sverige? Jag trivs så bra i Norge med allt. Men saknar det jag har i Sverige. Såsom vänner, familj, bekanta, tryggheten, med mera. Och att jag aldrig hinner packa med mig alla mina saker jag behöver. Eller så hinner jag inte städa ur lägenheten till nästa person som ska ta över lägenheten. Jag hinner aldrig! Jag är så kluven i min dröm. Jag vill bo på båda platserna. Och jag hinner inte med det som jag vill.

Konstigt att jag drömmer samma/liknande dröm hela tiden. Med samma syfte. Att inte hinna. Att inte kunna bestämma sig. Att känna att det är något som är fel i livet. Något som fattas. Alltid en oro. Oro över pengar, människor, att välja rätt.

Undrar vad detta betyder.

Kanske är så som mitt liv ser ut nu. Visserligen har jag inte två lägenheter. Men jag är ofta orolig, känner att jag inte hinner det jag vill. Känns alltid som något fattas. Alltid något som är fel.
Men att bestämma sig.... hmmmm...... jag tycker att jag är duktig på att bestämma mig för saker och ting.

Är detta min värld? Som i drömmen?
Till top