Idag är det 11-12-13 :-)

Mina tankar / Permalink / 1
Lite coolt ändå.

Idag har jag varit lite med en av mina syskon och hennes två goingar!!! Älskar verkligen mina syskonbarn! Har tre stycken små guldklimpar!!! :-)
Vi gick på stan lite, handlade några födelsedagspresenter och julklappar. Sen åt vi lunch på ett av mina favoritställen i Ronneby, Bistro Bakgården.
Jag har även gjort lite sysslor hemma, diskat och tvättat.

En lugn dag kan tyckas. Men jag har en sådan enorm ångest!!!
Vad är det med mig? Jag tror så ofta nu att jag kommer att dö och tänker väldigt mycket på döden. Det är hemskt!!!
Jag ska som tur är träffa min terapeut nästa torsdag, längtar dit!
Det är fruktansvärt jobbigt med denna ångest. Ni som har haft det eller liknande kan nog förstå hur det kan vara.
Jag har gått upp i vikt på senaste tiden, det märks och känns, och nu börjar jag oroar mig starkt över följdsjukdomar på grund av övervikt. Jag måste gå ned!! Det är svårt just nu då jag är förkyld och har hosta. Kan inte direkt träna. då mår jag sämre just nu. Jag längtar tills jag kommer igång riktigt med promenader flera gånger i veckan och en massa gymbesök. Och en bra kosthållning.

Jag känner ett tryck över bröstet, rädslan att det snart bryter ut i en panikångest är överhängande. Därför skriver jag här nu. Är det lite luddigt och osammanhängande så är det för att jag tänker inte riktigt klart just nu.
Jag vill verkligen inte dö. Jag vill inte det.

Oro, ångest, panik. Jag känner att jag inte vill ringa någon heller. Tårarna rinner sakta ned för kinderna. Och jag hoppas på ett långt liv. Med mycket glädje, lycka, en bra hälsa.

En bra hälsa! Att få vara frisk. Tänk vilken dröm!
Till top