14.48

Mina tankar / Permalink / 2
Nu är klockan 14.48 och jag är väldigt trött redan. Det är så tråkigt att ha en trötthet hängande över sig så ofta som jag har det. Idag kom jag ut på en morgonpromenad på 30 minuter vid sju-tiden, sen jobbat i cirka 3 timmar idag. Så får se om jag orkar något mer vettigt idag än att ligga i soffan och slösurfar på nätet och kolla TV. Vill gärna till gymet, men får se om energin finns. Visst kan man bli piggare av att träna, men det kan ju förutsätta att man ens orkar gå till gymet..... inte sant?

Ja önskar att jag skulle kunna orka jobba heltid, 100 %, träna massor, träffa vänner o familj ofta, hinna med hemmet, ägna sig åt välgörenhet, ägna sig åt andra intressen i livet. Vill så mycket men orken tar slut så fort. Jobbar just nu 25% och det är mycket! Det är precis vad jag klarar av just nu, tycker ibland till och med att det bli för mycket.

Jag måste ned i vikt. Det går verkligen super med en sådan här trötthet, NOT!!

Happy happy idag då........ Jo, men ganska glad är jag ändå (trots tröttheten som tär). Jag har många drömmar och mål i livet. Och jag måste lära mig att saker ta tid. Jag går inte ned 5 kg på någon vecka. Även om jag säkert skulle kunna det, men det är ju inte så hälsosamt.

Måste acceptera det jag klarar av och vara glad över det. Fast besvikelsen över det jag inte orkar finns tyvärr alltid med mig.
Men men.....

Händer i alla fall spännande saker i livet och jag har ett rätt bra liv.
Till top