Bipolär

Mina tankar / Permalink / 1

Jag har kollat på kanal ett just nu. Det var en serie som hette "Mina två liv" och handlar om att ha diagnosen bipolär.
Väldigt spännande!!!

Jag rekommendera att kolla in den.

Att ha diagnosen bipolär är då inte så lätt. Jag skiftar ofta i att vara uppåt, glad, euforisk, se möjligheter, känner mig enormt lycklig för att sedan kraschar ned och känna mig nere, ledsen, deprimerad, hemska tankar kring döden, mina tvång blir värre och jag tycker att det inte alls finns så många möjligheter längre, mest bara en jävla massa hinder.

Jag tycker om att vara i "uppe-läget", då är det oftast så mycket positivit som tar överhand. Men det har också sina baksidor med att jag blir impulsiv, har svårt att se konsekvenser av mitt handlade och kan bli lite besatt av det som håller mig uppe och intresserad då. Just nu ligger jag i det tillståndet. Jag är lite uppspeedad nu och skulle vilja skicka mängder av mejl, ringa en massa olika eventuella kunder att hålla mina föreläsningar inför. Jag vill även påbörja en lista med saker att göra för att förbättra den psykiska ohälsan som finns i samhället.

Men....... Malin............... Lugn!!!

Ett av mina stora intresse är ämnet psykisk ohälsa och nu när det startade en serie om bipoläritet ikväll så märker jag nu att jag är uppe i varv.

Lugn. Men lugnet får vänta lite. Måste bara vara lite aktiv här i internetets värld. Eller skriva ned en massa saker på ett vanligt papper och klistra upp så jag inte glömmer allt jag ska göra. Eller kanske båda.......? Eller ska jag kanske sova..... Näääää......

Ja, det här med balans i livet är då inte riktigt min melodi...
Till top